top of page
Käthe staallekker zangeres zangdocent

Fotografie: Karen Scheffers

Welkom!


Bent u opzoek naar een goede stem-gespecialiseerde logopedist, zangdocent, een veelzijdige zangeres of regisseuse? Of bent je opzoek naar goede workshops en cursussen? Kijk dan snel verder!

Käthe Staallekker is al jaren werkzaam als stemcoach, logopedist, zangdocent en musical-actrice. Zij verzorgt o.a. zanglessen, trainingen en cursussen. Daarnaast begeleid zij docenten ter preventie van stemklachten.

 

Hier op de site kunt u alles over haar vinden.

Het laatste nieuws!

2020

Al in 2015 hadden Ilse Heus, Marie-Christine Op Den Kelder en Käthe Staallekker het idee om het bedrijf Het Stemhuis op te richten. Een bedrijf gespecialiseerd in trainingen, coaching en begeleiding van beroepssprekers, docenten, zangers en acteurs. Nu in 2020 is het eindelijk zo ver! We zijn begonnen! Voor meer informatie check onze website 

www.hetstemhuis.nl

30 september 2017

Afgelopen zaterdag was het dan zover! Eindelijk de premiere van sprookjessprokkelaar de musical. Na weken hard werken en repeteren konden we het eindelijk aan onze lieve vrienden en familieleden laten zien! En wat was het mooi en fijn! Kom je ook kijken? We spelen tot maart in het Efteling theater!!

Seizoen '17-'18

Vanaf dit seizoen ben ik te zien in het Efteling Theater in de aller nieuwste musical productie: 'Sprookjessprokkelaar de musical'. Een prachtige familie voorstelling, leuk voor alle leeftijden, jong en oud! Kaarten kan je bestellen via de website:

https://www.efteling.com/nl/theater/sprookjessprokkelaar

1/7

Please reload

bottom of page