top of page
Zangles Käthe Staallekker zoetermeer

Käthe's Staallekker:

"Zingen komt uit je hart en ik geloof dan ook echt dat iedereen kan leren zingen!! Het kan heel spannend en leuk zijn om je stem te ontwikkelen en om ervoor te zorgen dat je beter, makkelijker en vrijer zingt. Vaak hoor ik van een leerling dat hij of zij zich na een zangles vrijer voelt en met meer vertrouwen uitdagingen durft aan te gaan. Ook ikzelf neem nog steeds regelmatig een zangles van één van mijn oud docenten, ik zie dat echt als een cadeautje aan mezelf".

Wil je weten wat andere leerlingen zeggen over de zangles bij Käthe? Klik hier.

Zangles zoetermeer, workshops

Zangles

Wil jij graag leren zingen of nog beter leren zingen? Käthe daagt je uit om het beste uit jezelf te durven halen. Dit doet ze door onder andere een veilige omgeving te creëren waar er ruimte is voor het maken van fouten en hiervan te leren.

 

Bij Käthe kan je terecht voor:

 

 • Auditietraining
  Je leert hoe je je zenuwen onder controle houdt en hoe je je goed voorbereidt. Daarnaast kan je leren je valkuilen te herkennen en welke nummers het beste passen bij een auditie.
   

 • Stemtraining
  Je leert alle mogelijkheiden van je stem ontdekken, welke verschillende technieken er zijn en hoe je die het beste kan gebruiken. Alle genres zijn mogelijk, zoals musical, klassiek, pop etc.
   

 • Interpretatie en tekstbeleving
  Je leert hoe je een nummer spelmatig zo goed mogelijk overbrengt op het publiek. Vraag jezelf steeds af: "Wat is je doel en waar gaat het nummer over?" Hier leer je ook hoe je je zangtechniek kunt gebruiken tijdens het acteren zodat je technisch goed kunt blijven zingen.
   

 • Stemproblematiek
  Je hebt soms last van je stem tijdens het zingen zoals heesheid, pijn na het zingen of spanning in je keel en je zoekt hier een oplossing voor.

 

 • Podiumpresentatie
  Je leert om te zingen op een podium, werken met een microfoon, monitor etc.
   

 • Zangles voor beginners
  Je hebt nog nooit gezongen, maar je wil het graag leren. Of je zingt al jaren onder de douche, maar je durft nu eindelijk een stap verder te zetten.
   

 • Zangles voor gevorderden
  Je hebt ooit al zangles hebt gehad en je wil je verder ontwikkelen.
   

 • Zangles voor professionals
  Je wil graag verdieping in andere zangtechnieken of begeleiding bij het voorbereiden op audities voor bijvoorbeeld het conservatorium of een musicalproductie.
   

 

Welke technieken?

 

Käthe Staallekker is opgeleid met EVTS, CVT, Estill. Dit houdt in dat zij op zeer veel verschillende manieren inhoud kan geven aan de zangles. Zij kiest er dan ook voor om elke stem anders te benaderen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Iedereen is anders en leert op een andere manier. Zij zoekt dan ook de techniek en werkwijze die het beste bij jouw stem past.

 

 

Klik hier voor de contactgevens.

bottom of page