top of page

Lesvormen

 

Er zijn allerlei vormen van zangles. Dit kan privé zodat je volledig op jezelf gericht kunt leren, maar dit kan ook met z'n tweeën of met meer. Zelfs 'zangles aan huis' is mogelijk. Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende lesvormen.

 

Wil je weten of zangles in het algemeen iets voor jou is? Klik dan hier.

Käthe Staallekker zangles
Privézangles

 

Hier ligt alle aandacht op jouw persoonlijke stemontwikkeling als individu. De les is opgebouwd uit ademhalingsoefeningen, stemoefeningen en repertoire. Het repertoire kies je natuurlijk voor het grootste gedeelte zelf. De les wordt volledig aangepast aan jou en waar jij behoefte aan hebt en wat je wilt leren.

 

Twee keer per jaar wordt er een huiskamerconcertje georganiseerd waaraan je kunt mee doen. Zo oefen je op een veilige manier met zingen voor een groep en kan je ook werken aan je podiumpresentatie. Het is ook mogelijk om met andere leerlingen samen te zingen zodat je aan je meerstemmig-zingen kunt werken.

 

 

Voor de huidige tarieven van privézangles, klik hier.

Zangles groep zoetermeer
Duo- of groepsles

 

Wil je heel graag les, maar vind je het spannend om in je eentje te zingen? Of heb je een vriend/vriendin of familielid waar je heel graag samen mee zingt? Dan kun je natuurlijk ook met z'n tweeën of in een groepje les nemen. Hierbij is er ruimte om aan je individuele zangstem te werken, maar ook om te leren hoe je samen zingt. Je werkt onder andere aan samenzang en meerstemmig zingen. Er is natuurlijk ook ruimte voor ademhalingsoefeningen en stemtraining.

 

Net als bij de privélessen is er twee maal per jaar een concertje om alles wat je geleerd hebt ten gehore te brengen.

 

 

Voor de huidige tarieven van duo-/groepslessen klik hier.

Zangles aan huis - Käthe Staallekker
Zangles bij jou aan huis

 

Altijd al zangles willen hebben, maar heb je geen tijd? Oppas regelen lastig… maar toch graag een momentje voor jezelf? Of geen auto? Geen zorgen!! Het is mogelijk om zangles bij jou aan huis te krijgen.


Zangles aan huis is een unieke manier om toch te leren zingen zonder het ongemak van vervoer, oppas regelen en reistijd. Alles wordt geregeld: bladmuziek, mappen, lessenaars, zelfs een piano als u er thuis geen heeft.

 

Ook bij Zangles aan huis is het mogelijk om deze als duo- of groepsles te nemen.

 

Voor de huidige tarieven van Zanglessen aan huis klik hier.

 

bottom of page